Od 26.5.2023 bude probíhat rekonstrukce obchodu a okolí na Masarykově nádraží. Brzo Vás přivítáme v novém.

Nenechte si ujít nové ájurvédské čaje Shoti Maa Sluneční hodiny!

Vyzkoušejte novinku mezi ájurvédskými čaji - kolekci Shoti Maa Sluneční hodiny, která vychází z postavení Slunce, jaké zaujímá v jednotlivých fázích dne, a jeho vlivu na lidský organismus.

Čaje Shoti Maa Sluneční hodiny vycházejí, jak už sám název napovídá, z postavení Slunce, jaké zaujímá v jednotlivých fázích dne, a jeho vlivu na lidský organismus. Vznikla tak pětice lahodných čajových směsí, které byly namíchány tak, aby co možná nejlépe prospěly Vašemu tělu v daný okamžik - ranní Rise, dopolední Shine, polední Move On, odpolední Flow a večerní Unwind. Více informací najdete zde.

S čaji Shoti Maa Sluneční hodiny nejenom, že prospějete svému organismu, ale současně si pochutnáte na kvalitním čaji lahodné chuti. Shoti Maa Sluneční hodiny jsou porcované čaje, které odpovídají požadavkům na bio potraviny. Každé balení obsahuje 16 čajových sáčků, při jejichž výrobě nebylo použito kovových sponek ani lepidla.

Řada čajů Shoti Maa Sluneční hodiny je nejnovější kolekcí nizozemské firmy Hari´s Treasure, která se specializuje na produkci yogi čajů. Kromě principů ájurvédy vychází tato společnost při vývoji čajů také z numerologie, astrologie či janter. Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo miluje dobré čaje, můžete mu udělat radost právě touto kolekcí. Sada dárkového balení čaje potěší každého. Postačí, když barevné krabičky svážete stužkou a o krásný dárek máte postaráno.

Sluneční hodiny