Od 26.5.2023 bude probíhat rekonstrukce obchodu a okolí na Masarykově nádraží. Brzo Vás přivítáme v novém.

Shoti Maa Sluneční hodiny - Abyste mohli pít čaj celý den

Také máte pocit, že byste čaj mohli pít klidně i celý den? Tak to nejste sami! Kromě vás to tak cítili třeba i mistři kvalitních čajových směsí ze společnosti Shoti Maa. Díky jejich znalostem z oblasti jógy či ájurvédy ale dobře vědí, že v každou denní dobu má člověk trochu jiné preference a jiné pocity, čemuž by měla daná čajová směs vycházet vstříc. A tak vznikly Sluneční hodiny, jedinečná pětice čajů pro specifickou denní dobu.

Proč vlastně čaje střídat?
Ráno člověk potřebuje povzbudit, přes poledne dodat chybějící energii a před spaním se uklidnit po hektickém a náročném dni. A ačkoliv základem pro zvládání každodenního shonu je správná životospráva, čaje Shoti Maa Sluneční hodiny mohou váš den přivést k dokonalosti. Aniž by totiž používali určitá aditiva jako kofein či tein, jsou schopné ráno nastartovat váš den a večer navodit bezstarostný pocit relaxace. Jak? Jednoduše díky kombinaci klíčových bylin, koření a ovoce v šálku čaje, na kterém si za všech okolností pochutnáte! Z čeho můžete vybírat?

Sluneční hodiny

Ranní čaj Rise
Pracovní rána bývají občas náročná a každý z nás o tom ví své. Někdo je řeší kávou, někdo má raději čaj. S ranním čajem Rise ale povznesete svá rána na zcela novou úroveň a budete se mít večer co večer na co těšit. Kromě toho, že Rise krásně nastartuje váš den, ale také úžasně chutná. A není se čemu divit, je plný BIO jablek, ibišku, zázvoru i citronového extraktu, který mu dodává jemnou a osvěžující chuť, jež vás prostě a jednoduše postaví na nohy.

Dopolední čaj Shine
Cítíte, že vám uprostřed pracovního dopoledne nějak dochází energie? Okamžitě sáhněte po dopoledním čaji Shine, který se postará o zlepšení vašeho soustředění a dodá vám pořádnou porci motivace a chuti do práce. Kombinace fenyklu, lékořice, pražené čekanky, skořice i celé řady dalšího koření mu navíc dodá krásně nasládlou chuť s jemným skořicovo hřebíčkovým aroma.  

Polední pauza Move On
Že práce bude co nevidět u konce, ale přece jenom se potřebujete ještě chvíli soustředit? Zkraťte si čekání na konec pracovní doby s čajem Move On, který vás zbaví dopoledního vyčerpání a příjemně vás navnadí na druhou polovinu dne. Je kombinací pomerančové a citronové kůry, limetky, heřmánku i několika druhů koření, takže se můžete těšit na krásně vyvážený čaj s lehkými ovocnými tóny. Skvělý samotný, ideální s medem a naprosto neodolatelný s pár kapkami citronu.

Odpolední čaj Flow
Už máte po práci, takže se nemusíte na nic soustředit a chcete se jen v klidu věnovat dětem nebo manželce? Tak to přichází na řadu Odpolední čaj Flow, který po příchodu z práce provoní celý váš dům nádhernou a opojnou vůní kakaa, skořice, pražené čekanky i zázvoru. Stačí se s šálkem čaje Flow usadit do křesla a sami uvidíte, že díky jeho krémově jemné chuti s lehce štiplavými tóny zázvoru a pepře hodíte veškeré starosti pracovního života za hlavu. 

Večerní čaj Unwind
Chystáte se už pomalu spát, ale máte pocit, jakoby vás tak trochu honila mlsná? Tak to je nejvyšší čas na Večerní čaj Unwind, který v sobě kombinuje jemnou a krémovou chuť vanilky s kakaovýma slupkama, zázvorem, skořicí, lékořicí a nebo třeba medově sladkým rooibosem, který neobsahuje naprosto žádný kofein a nebude tím pádem narušovat váš spánek. S jemnými sladce kořeněnými tóny tohoto čaje se krásně zbavíte stresu nahromaděného z celého dne a připravíte své tělo na hluboký spánek, po kterém se probudíte naprosto odpočatí a připravení na další den.

Shoti Maa je za všech okolností sázka na jistotu
A proč je Shoti Maa sázka na jistotu? Jelikož jsou všechny jejich suroviny v BIO kvalitě a navíc jsou zabalené v sáčcích, tudíž je příprava čaje opravdu snadná a rychlá. Sáčky jsou samozřejmě bez kovových sponek či lepidel. To znamená, že se vážně nemusíte bát popíjet jejich čaje v průběhu celého dne. Spíše naopak - skvěle vám pomohou s dodržováním pravidelného pitného režimu. Zamilovat se do čaje nebylo nikdy jednodušší. Nevěříte? Zvolte kterýkoliv z produktů Shoti Maa a nechte se přesvědčit!

Jestli se vám náš dnešní článek líbil, určitě ještě neodcházejte a přečtěte si další!

Co takhle některý z těchto:

Ochutnejte opravdu kvalitní sáčkové čaje