Bombilla na čaj Maté - Vicosa
Kód: 38620Detailní popis produktu
Tradiční způsob přípravy maté
K tradiční přípravě maté je zapotřebí kalabasa a bombilla. Do kalabasy nasypeme maté, zakryjeme dlaní, otočíme do horizontální polohy a jemně zatřepeme, aby se jemné části čaje dostaly až dospod. Současně tak snížíme riziko ucpání bombilly. Poté vrátíme kalabasu do původní polohy, a to tak, aby maté zůstalo pod úhlem kolem 45°. Do volného prostoru postavíme bombillu. Maté poté zalejeme teplou vodou (kolem 50 °C) a necháme úplně vsáknout. Horkou vodu o teplotě 70 až 80 °C následně nalijeme do místa, kam jsme předtím umístili bombillu, kterou hotový nápoj srkáme. Z jedné dávky lze připravit hned několik nálevů, stačí po dopití kalabasu opět naplnit teplou vodou. Druhý a každý následující nálev již ale nemícháme.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kalabasy - Bombily |
---|---|
Dodavatel: | Great Tea Garden s.r.o. |
Země původu: | Argentina |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.