Od 26.5.2023 bude probíhat rekonstrukce obchodu a okolí na Masarykově nádraží. Brzo Vás přivítáme v novém.

Sehnat firemní dárky je jednoduché. Káva jako dárek potěší všechny!

Máte svoji vlastní firmu? Pak asi dobře víte, že Vánoce vyžadují pečlivou přípravu, protože je potřeba obstarat mimo jiné třeba vánoční dárkové balíčky pro obchodní partnery, firemní dárky pro zaměstnance i různé dárky s logem firmy třeba jako milé překvapení k dražším objednávkám vašeho zboží. Káva jako dárek ale potěší úplně všechny. A v Čajové zahradě vám s tím dokážeme hravě pomoci.

Firemní dárky přesně podle vašich představ…
Dárkové předměty dnes koupíte na každém rohu. Jen málokterý z nich je ale tak univerzální, jako naše dárkové balení kávy. To totiž potěší skoro každého – a pokud někdo klasickou kávu nemůže, udělá mu radost třeba arabika bez kofeinu. Udělat první krok na cestě za ideálním vánočním dárkem pro zaměstnance musíte ale udělat vy.

Vánoční káva

Sdělte nám, jakou máte představu. Chcete kávu, které bude dominovat etiketa s logem vaší společnosti? Nebo byste raději jednoduchý design obohacený o malý nápis se jménem firmy? Zvládneme obojí. A vyladíme to do posledního detailu tak, abyste byli naprosto spokojeni. Bez kompromisů. Protože dobrá káva si zaslouží atraktivní obal.

A co dáme dovnitř?
Kromě toho, že si můžete vybrat etiketu, si také můžete jasně určit, jakou kávu dáme do plechovky. Někdo preferuje zrnkovou. Tu si pak můžete namlít kdykoliv a díky tomu má káva opravdu velmi intenzivní aroma a jemnou vyváženou chuť. Někdo jiný ale dává přednost kávě už namleté. Ta díky vzduchotěsnému obalu vydrží dlouho čerstvá a už ji stačí jenom připravit. Můžete se ale spolehnout, že v obou případech vám dodáme výběrovou arabiku, za kterou bychom sami dali ruku do ohně.

Máme jen jedinou podmínku
Naší jedinou podmínkou je odběr minimálně 50 balení. Jakmile toto kritérium splňujete, stačí nám napsat a můžeme se pustit do realizace vašich představ. Dárkové balení kávy je totiž mnohem lepší než nějaké luxusní dárkové předměty. Jakmile se na všem domluvíme, my se vydáme do naší pražské pražírny, v níž kávu pražíme a všechno podle domluvy připravíme. Kávu navíc balíme do kvalitní dózy, která má dlouhou trvanlivost. Po dopití naší skvělé arabiky si do ní vaši zaměstnanci budou moct dát třeba čaj, kakao, mouku nebo cokoliv jiného. Dokonce si z ní mohou udělat třeba stojánek na tužky. Důležité je, že logo vaší společnosti bude stále na očích!

Kde nás najdete?
Nejlépe se na všem domlouvá osobně. Jestli máte čas, můžete se za námi stavit ve všední dny od 8:30 do 17:00 na adrese:

Čajová zahrada

Veletržní 590/43, 170 00 Praha 7 - Holešovice

Jestli jste časově vytížení, můžete nám jen zavolat na telefonní číslo + 420 266 711 195 nebo nám pošlete email s vaší představou objednávky na info@cajova-zahrada.cz