Od 26.5.2023 bude probíhat rekonstrukce obchodu a okolí na Masarykově nádraží. Brzo Vás přivítáme v novém.

Čajové a kávové tipy na dárky: drobnosti pro kamarádky nebo kolegy

Dopřejte přátelům sílu ájurvédy Hari Tea jsou ájurvédské yogi čaje v bio kvalitě, z nichž každá příchuť má svoje určení. Kromě lahodné chuti lichotí Hari Tea také oku. Krabička s exotickým designem se bude v kuchyni vyjímat. Věnovat můžete též kolekci cejlonských sypaných čajů Tea Tang. Každá ze tří krabiček je z jiné známé čajové oblasti na Srí Lance - z Kandy, Ruhuny nebo Uvy. Každá se pyšní jinou charakteristikou, všechny však spojuje prvotřídní kvalita. Pokud se vaše kamarádka či kamarád vyzná v aktuálních trendech, zabalte jim pod stromeček matcha tea ve speciální dóze. K dárkovému balení čaje můžete přidat ještě speciální metličku a misku, díky níž snadno zopakujete tradiční přípravu tohoto japonského nápoje.

matcha

Vybrat dárkový předmět do kanceláře není legrace. Několik zajímavých tipů ale pro vás přesto máme. Co takhle zpříjemnit život celému kolektivu? Věnujte do kuchyňky čajovou kazetu. Ženskému kolektivu nejspíš padne do oka kazeta Romantika s klasickým složením: černé čaje z Indie a Cejlonu breakfast tea a earl grey. V kazetě Tea Tang Silver 4 najdete mátový černý, mátový zelený, marakujový a zázvorový čaj. Kazeta Always Tea Time potěší smíšený kolektiv - a to jak lidsky, tak chuťově. A pokud chcete udělat velkou radost, vyberte krásnou dřevěnou krabičku Tea Tang se stovkou kvalitní čajů ze Srí Lanky.

Kolegy, ale i všechny ostatní můžete potěšit také kávou. Překvapte je originální zelenou kávou, která má údajně antioxidační účinky a pomáhá při hubnutí. Pokud mají lidé ve vašem okolí mlsný jazýček, nadělte jim některou ze speciálních vánočních káv s příchutí. A jak originálně popřát do nového roku? Třeba sušenkami štěstí, na nichž si pochutnáte a zároveň v nich objevíte vzkaz s citátem, přáním či poselstvím.

Mohlo by vás také zajímat...
>>Čajové a kávové tipy na dárky: pro babičku a dědečka
>>Nachystejte si dokonalý čaj o páté jako Britové