Babiččina ošatka ®

Kód: 21133 05182 04182 Zvolte variantu
1 149 Kč / ks 609 Kč / ks 119 Kč / ks od 119 Kč / ks 999,13 Kč bez DPH 529,57 Kč bez DPH 103,48 Kč bez DPH od 103,48 Kč bez DPH 114,90 Kč / 100 g 121,80 Kč / 100 g 132,22 Kč / 100 g
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
2.12.2020 2.12.2020 2.12.2020 Zvolte variantu

Babiččina ošatka ® je ovocný čaj s velmi dobrou chutí. Malinovo rebarborová krémová chuť.

Složení: ibišek, šípky, kousky jablek, ostružinové listí, příchuť, bezinky, ostružiny, kousky jahod, černý rybíz, malinový ovocný granulát (glukózový sirup (pšenice), cukr, maliny, zahušťovadlo: alginát sodný).

Detailní informace

Detailní popis produktu

® patentově chráněná obchodní značka společnosti Great Tea Garden s.r.o.

Čajová Zahrada - Ovocné čaje

K výrobě našich jedinečných směsí používáme ovoce a byliny, které jsou sušené procesem tzv. suchým mrazem - lyofilizace. Ovoce musí být sušeno v celku (aby se zabránilo částečnému spálení ovoce při mražení) a s velmi pomalým zvyšováním teploty. Proces ochlazování a sušení ovoce v celku zabere mnohem více času než je tomu u menších ovocných plátků. A navíc je zapotřebí mnohem více energie k dokončení tohoto procesu. 

Ovoce i byliny si tak zachovávají důležitou čerstvost a hlavně uchovávají si až 90% všech svých vitamínů. Když si ovocný čaj připravíte, ovoce vypadá jako čerstvé a může ho si sníst.

  • Ovocné čaje pravidelně jednou za 14 dní dovážíme v potřebném množství.
  • Proto vždycky našim zákazníkům prodáváme čerstvé čaje.
  • Vždy 100% dbáme na to, aby byl ovocný čaj správně uchováván a skladován.

Čaj a historie

I když lze podle historických pramenů velmi těžko určit, kdy a kde začali lidé pít čaj, za pravlast lahodného trpkého moku je pokládána Čína, země s jedinečnou, téměř pět tisíc let dlouhou kulturní tradicí. Vynalézavost místních obyvatel obohatila svět o mnohé vymoženosti. Papír, papírové peníze, hedvábí, porcelán, knihtisk, střelný prach i buzolu tu začali používat o mnoho let dříve než v Evropě. 

Kromě technických dovedností, originální filozofie, tradičního lékařství a vytříbeného umění se Číňané na plátno světového kulturního dění podepsali i jako vynikající kuchaři. Kuchařské knihy a recepty bez rozpaků sepisovali básníci, císaři i filozofové. Není tedy divu, že zde spatřil světlo světa i podivuhodný nápoj s osvěžujícími účinky, který se postupem času stal druhým nejrozšířenějším na Zemi. Tím prvním zůstala voda.

 

Složení a popis čaje - Ingredients and description of Tea

 

English

Grandma‘s Fruitbasket

Ingredients: Hibiscus, rose hips, apple pieces, blackberry leaves, fla- vour, elderberries, blackberries, strawberry pieces, black currants, raspberryfruitgranualte (glucose syrup -wheat-, sugar, raspberries, thickening agent: sodium alginate). Raspberry-rhubarb-cream-taste.

Italiono

Cesto di frutta

Ingredienti: Fiori di ibisco, bucce di cinorrodo , pezzi di mela, fog- lie di mora, aroma, bacche di sambuco, more, pezzi di fragola, ribes neri, granulato di lamponi (sciroppo di glucosio frumento-, zucchero, lamponi, addensante: alginato di sodio). usto di lampone, rabarbaro e panna.

Deutsch

Heimischer Obstkorb

Zutaten: Hibiskusblüten, Hagebuttenschalen, Apfelstücke, Brom- beerblätter, Aroma, Holunderbeeren, Brombeeren, Erdbeerstücke, schwarze Johannisbeeren, Himbeerfruchtgranulat (Glukosesirup -Weizen-, Zucker, Himbeeren, Verdickungsmittel: Natriumalginat). Himbeer-Rhabarber-Sahne-Geschmack .

Français

Corbeille de fruits de grand-mère

Ingrédients: Pétales de hibiscus, pelures d‘églantine, morceaux de pommes, pétales de mûre, arôme, baies de sureau, mûres, mor- ceaux de fraises, groseilles noires, granulé de framboises (sirop de glucose -blé-, sucre, framboises, produits d’épaississement: alginate de sodium). Goût de framboise, de rhubarbe et de crème fraîche.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovocný čaj směs
Dodavatel: Great Tea Garden s.r.o.
Země původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: