Od 26.5.2023 bude probíhat rekonstrukce obchodu a okolí na Masarykově nádraží. Brzo Vás přivítáme v novém.

Čajové a kávové tipy na dárky: pro babičku a dědečka

Dárek pro babičku by měl vonět po domácí pohodě. Proto čaj Babiččina ošatka obsahuj šípky, jablka, ostružinové listí či bezinky. S tímto složením se kdokoli jednoduše přenese do dětství a bezstarostného objevování pokladů v zahradě. Zvolit si můžete některou ze tří variant objemu balíčku.

Ať už babička nebo dědeček jistě ocení některý ze speciálních vánočních čajů. My doporučujeme například dárkový balíček s názvem Vánoční cukroví. Skvěle bude chutnat například v kombinaci vanilkových rohlíčků podle rodinného receptu. Vybrat můžete nejenom běžný sáček, ale také krásnou zdobenou dózu z limitované edice.

čaj

Pokud si vaši prarodiče potrpí na klasiku, věnujte jim skvělý černý čaj, který vyrostl na svazích exotické Srí Lanky. Tea Tang Ceylon Royal Tea se pyšní vysokou kvalitou a pořídit jej můžete v mnoha variantách. Darovat můžete sypaný či porcovaný čaj. Vybírat můžete i z krásných krabiček s místem čajové plantáže, na níž čaj vyrostl, nebo z dóz například ve tvaru beden s čajem.

Na žádné návštěvě u babičky či dědečka nesmí chybět voňavá káva. Vyberte si některou z vánočních speciálů. Dopřejte si čerstvě praženou směs s aromatem vaječného koňaku, typickým aromatem whiskey se smetanou či belgických pralinek. Nebo věnujte vánoční balení kávy z Kolumbie. Zvolit můžete sáček nebo praktickou dózu a samozřejmě také zrnkovou či mletou variantu.

A pokud mají vaši prarodiče mlsný jazýček, nebojte se přidat k čaji ještě například směs cukrovinek libanonského původu plnou orientální ořechové chuti nebo osvěžující bonbony ze zeleného čaje s citronovou náplní či kávová cukrátka.